Veckans tema:

PGA HELTIDSSTUDIER KOMMER JAG INTE KUNNA PRESENTERA NYA MATRÄTTER SÅ OFTA SOM TIDIGARE

torsdag 29 april 2010

Sommarsemester!


Jag har berättat tidigare att vi ska åka till USA, Utah, i sommar. En familj som bor i Draper frågade oss om vi kunde byta hus och bil med varandra och vi tyckte det var ett smidigt och lite billigare sätt att semestra i Utah så vi hoppade på det.


Men så har de dragit på att köpa biljetter och vi började undra ifall de skulle ångra sig och då skulle vi stå där med flygbiljetter och 5 veckors vistelse i USA utan boende och bil. Att bo på hotell och hyra bil är inte riktigt medräknat i vår budget så vi var lite oroliga här ett par månader.


MEN nu har de köpt biljetter, dyra sådana pga vulcanaska och sånt, så arrangemanget blir av som vi hade tänkt oss. De kommer till Sverige dagen efter vi åkt och de åker hem fyra dagar efter vi kommit hem. De dagarna bor de lite trångt hemma hos hans mamma.


Så nu kan jag äntligen börja planera för vad vi ska göra "over there" och kontaka lite roliga människor som vi vill träffa. Jag är supertaggad över det här, kan nästan inte tänka på något annat.


Men nu i Valborg ska vi åka till goda vänner i Borås. Det var länge sedan vi träffades så det ska bli riktigt roligt! Kommer att ta en liten sväng förbi Cloettas chokladfabrik på vägen och köpa lite billigt godis :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar